RT-urakoitsijan tuotetiedossa viidessä kuukaudessa enemmän kehitystä kuin edellisten viiden vuoden aikana

”RT-urakoitsijan tuotetieto on kehittynyt viimeisen viiden kuukauden aikana enemmän kuin sitä edeltävien viiden vuoden aikana.” Sitaatti on kuultu tänä syksynä asiakkaan suusta, joka on seurannut palvelun kehittymistä sen alusta asti. Näin nopean kehityksen on mahdollistanut meneillään oleva laaja RT-tuotetiedon kehityshanke, jota on rahoittamassa laajasti rakennusalan toimijat ja ympäristöministeriö. 

 

Pidimme syyskuussa RT-urakoitsijan tuotetiedon avainkäyttäjäpäivän, jossa käytiin läpi jo tehtyjä päivityksiä sekä määritettiin seuraavia kehitysaskelia. Tilaisuus oli antoisa ja kävimme lähes neljä tuntia rakentavaa keskustelua palvelun ympärillä. Laittakaa minulle viestiä, mikäli haluatte mukaan seuraavaan avainkäyttäjäpäivään, ettekä saaneet kutsua edellisestä tilaisuudesta. 

 

Palvelun käytettävyys on parantunut merkittävästi viimeisen puolen vuoden aikana. Nyt on hyvä hetki jokaisessa rakennusliikkeessä laajentaa palvelun käyttöä ja tuoda aidosti helpotusta työmaiden arkeen. Vuoden takaiset käyttökokemukset kannattaa unohtaa ja mm. uudistunut QR-koodilla jaettava kemikaaliluettelo on käytön mullistava ominaisuus, jolla on myös työturvallisuutta parantava lisähyöty. 

 

RT-urakoitsijan tuotetiedosta järjestetään kuukausittain yhteinen koulutustilaisuus, johon kaikki ovat lämpimästi tervetulleita. Koulutukset ovat keskustelevia tilaisuuksia, joiden ohjelma muotoutuu osallistujien tarpeiden mukaan.

Tutustu RT-tuotetiedon tuleviin tilaisuuksiin ja ilmoittaudu mukaan >

Välitäthän kutsun myös kollegallesi, joka haluaa helpotusta arkeensa.

 

Palvelusta puuttuvien tuotetoimittajien saaminen mukaan RT-tuotetietokantaan on yksi silloin tällöin esille nouseva asia. Edellisessä RT-urakoitsijan tuotetiedon koulutustilaisuudessa oli mukana yksi tuotetoimittaja ja oli hauska kuulla suoraan hänen suustaan sama asia, jota myyjämme kuulevat tuotetoimittajilta: ”Tuotetoimittajana emme saa urakoitsijoilta viestiä, että he kaipaavat dokumenttejamme RT-tuotetietokantaan”.

Tuotetoimittajien päättäjät tarvitsevat siis sähköposteja suoraan rakennusliikkeiltä, jotta he liittyvät mukaan RT-tuotetietokantaan ja sen myötä heidän dokumenttinsa on suoraan saatavilla RT-urakoitsijan tuotetieto -palvelussa kaikkien työmaiden käyttöön. 

 

Haluaisinkin esittää pyynnön, että mikäli huomaatte palvelusta puuttuvan jonkin tietyn tuotetoimittajan niin laittakaa siitä minulle viesti, niin mietitään yhteistyössä paras keino välittää tämä tarve tuotetoimittajan päättäjälle. 

 

Työmaiden arkea helpottamassa, 

Teemu Rantanen 
RT-tuotetiedon tiimipäällikkö ja RT-urakoitsijan tuotetiedon tuotepäällikkö 

Ota käyttöösi RT-urakoitsijan tuotetieto >

Ilmoittaudu RT-tuotetiedon esittelyihin ja maksuttomiin koulutuksiin >

Tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla kehityksestä >

Lisätietoa RT-urakoitsijan tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin