RT-urakoitsijan tuotetieto kehittyy

Rakennustieto uudistuu ja kehittyy kovaa vauhtia. Nyt myös RT-urakoitsijan tuotetieto pääsee mukaan uudistumisen ja kehittymisen vauhtiin. Tuotetiedon tiimi on kasvanut viimeisen vuoden aikana neljällä henkilöllä. Viimeisimpinä on aloittanut tiimipäällikkö Teemu Rantanen ja järjestelmäarkkitehti Sami Raatikainen.

Lisääntyneiden resurssien myötä RT-urakoitsijan tuotetieto palvelun kehittäminen on käynnistynyt uudelleen. Viime vuoden aikana urakkaan suoraan lisättävissä olevien tuotteiden lukumäärä on kasvanut merkittävästi ja LVI-tuotteista löytyy nykyään todennäköisemmin suoritustasoilmoitukset ja muut dokumentit.

Alkuvuoden isoin uudistus on ollut tuki SSO-kirjautumiselle. SSO-kirjautuminen on monen asiakkaan toive ja nyt se on jo käytössä yhdessä suomen suurimmista rakennusyrityksistä. SSO-kirjautumisen käyttöönoton myötä käyttäjähallinta vähenee sekä käyttökokemus ja tietosuoja paranee. Mikäli organisaationne on kiinnostunut SSO-kirjautumisen käyttöönottamisesta voitte olla yhteydessä Teemuun tai Annekaan. Lisäksi alkuvuoden aikana on kehitetty projektin kutsuviestejä sekä tehty bugikorjauksia.

Tärkein asia on se, että nyt palvelun kehittämiseen on otettu systemaattinen ote. Ensimmäisen kvartaalin muut kehitystoimenpiteet on tehty ja ne tuodaan käyttöön tämän viikon aikana. Lisätietoja uusista ominaisuuksista löytyy palvelun tiedotteet-välilehdeltä ja seuraavasta uutiskirjeestä.


Seuraavaksi pyritään helpottamaan tuotekelpoisuusoikeuden antamista ja käyttäjien kutsumista urakkaan. Ennen kesää isoin kokonaisuus on kemikaaliluettelon kehitys. Lisäksi pyrimme ennen kesää toteuttamaan muita pyydetyimpiä parannuksia käytettävyyteen. 2022 vuoden jälkipuoliskolle on mietittynä pitkä lista kehitystoimenpiteitä ja kaikki tämän vuoden muutostarpeet on priorisoitu asiakkailta saatujen palautteiden perusteella.

Kaiken kehityksen lomassa on hienoa nähdä, että palvelun käyttö kasvaa kovaa vauhtia.

Teemu Rantanen

Tuotetiedon tiimipäällikkö & RT-urakoitsijan tuotetiedon tuotepäällikkö

Ota käyttöösi RT-urakoitsijan tuotetieto >

Ilmoittaudu RT-tuotetiedon esittelyihin ja maksuttomiin koulutuksiin >

Tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla kehityksestä >

Lisätietoa RT-urakoitsijan tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin