RT-urakoitsijan tuotetieto – Uusia käyttäjiä, uusia tuotetoimittajia ja uusia ominaisuuksia

Palvelun tuotepäällikkönä ja itse rakennustyömailla tuotedokumentointihaasteiden kanssa vuosia painineena on todella hienoa nähdä, kun RT-urakoitsijen tuotetieto -palvelu saa jatkuvasti uusia käyttäjiä ja uudet rakennusliikkeet ottavat palvelun käyttöön. Lisäksi on hienoa, että uusia tuotetoimittajia liittyy jatkuvasti mukaan kansalliseen RT-tuotetietokantaan, koska se lisää työmaiden ja tuotetoimittajien tehokkuutta.

Puuttuvien tuotetoimittajien tietokantaan mukaan saamisessa tärkein apu on kenen tahansa rakennusliikkeen työntekijän laittamat pyynnöt tuotetoimittajille, koska tuotetoimittajat jatkuvasti kertovat, etteivät he saa urakoitsijoilta pyyntöä tietokantaan liittymiseksi. Voitte olla minuun yhteydessä oikean yhteyshenkilön saamiseksi, jotta viestinne menee oikealle henkilölle. Tietokanta hyödyttää myös tuotetoimittajia monella eri tavalla ja tehostaa tuotetoimittajalla usean henkilön työtä.

Seuraavassa RT-tuotetiedon uutiskirjeessä ja blogikirjoituksessa on lisätietoja tällä hetkellä testiympäristössä olevista täysin uusista CO2-todentamiseen, ympäristödokumentointiin ja tuotehakuun liittyvistä ominaisuuksista sekä uudesta tukisivustosta. Julkaisemme ne käyttöön heti, kun niitä on testattu riittävästi ja nopeimmin tiedon niistä saakin RT-urakoitsijan tuotetieto -palvelun etusivun bannerista ja yläpalkin tiedotteet-osiosta.

Blogikirjoituksen lopuksi haluan esitellä videon muodossa elokuussa käyttöön julkistetun nerokkaan kemikaaliluettelon, jolla kaikki työmaat voivat hoitaa tämän pakollisen tehtävän muiden asioiden ohessa ”kuin itsestään”. Tällä tavalla tämä monelle ikävän työläs työvaihe saadaan käännettyä mukavaksi, helpoksi ja työturvallisuutta edistäväksi asiaksi. Toivottavasti kaikki työmaat ottavat kemikaaliluettelon käyttöönsä.

Työmaiden ja tuotetoimittajien arkea helpottamassa,

Teemu Rantanen
RT-tuotetiedon tiimipäällikkö ja RT-urakoitsijan tuotetiedon tuotepäällikkö

Ota käyttöösi RT-urakoitsijan tuotetieto >

Ilmoittaudu RT-tuotetiedon esittelyihin ja maksuttomiin koulutuksiin >

Tilaa uutiskirje, jotta pysyt ajan tasalla kehityksestä >

Lisätietoa RT-urakoitsijan tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin