Tuotetiedon haku uudistui – hakujen määrä nelinkertaistunut 

Tuore Tuotetiedon haku -palvelu on otettu rakennusalalla innostuneesti vastaan. Palvelu lanseerattiin 25.5.2023. Tuotetiedon haku on suunniteltu helpottamaan rakennustuotteiden hakuja, vertailuja ja valintoja merkittävästi. Haussa, vertailussa ja valinnassa voidaan hyödyntää kattavasti erilaisia tuotteisiin liittyviä teknisiä ominaisuuksia ja hiilijalanjälkitietoja. Palvelun käytön kasvu on osoittanut positiivisia merkkejä, kun hakujen määrä on nelinkertaistunut vanhaan palveluun verrattuna. Käytön kasvu on osoitus palvelun tarpeesta ja käytön helppoudesta.

Jatkossa on entistä tärkeämpää, että tuotteista on kattavat tuotetiedot tietokannassa. Tuotetiedon tietokantaan voidaan nyt tallentaa kaikenlaiset tekniset ominaisuudet, ja näitä tietoja voidaan hyödyntää tuotteiden haussa suodattimina. Tämä tekee tuotevalikoiman selailusta ja oikean tuotteen löytämisestä nopeampaa ja helpompaa, mikä säästää aikaa ja rahaa kaikilta osapuolilta.

Tiedot Tuotetiedon hausta löytyvät helposti yrityksen nimellä

Uuden palvelun myötä tuotetoimittajat voivat helposti ja nopeasti tarkastaa omien tuotteidensa tuotetiedot hakemalla yrityksensä nimellä. Tämä mahdollistaa tietojen ajantasaisuuden varmistamisen, mikä on oleellista tuotteiden löydettävyyden ja hyödyntämisen näkökulmasta. Kasvava käyttäjämäärä osoittaa, että rakennusalan ammattilaiset arvostavat palvelun tarjoamaa helppoutta ja nopeutta tuotteiden haussa.

Tuotetoimittajat voivat linkittää omiin tuotteisiinsa lyhytosoitteella haku.tuotetieto.fi/yritys_oy. Linkin kautta tuotetoimittajat voivat ohjata käyttäjät omilta sivuiltaan katsomaan tuotteiden tietoja. Parhaimmillaan tuotetoimittajan ei tarvitse ylläpitää samoja tietoja omilla sivuillaan.

Tehokasta ja sujuvaa tuotetiedon hallintaa

Tuotetiedon haku -palvelun uudistus on merkittävä askel eteenpäin kohti tehokkaampaa ja sujuvampaa tuotetiedon hallintaa rakennusalalla. Se ei ainoastaan tee tuotetiedon hausta, vertailusta ja valinnasta helpompaa, vaan myös edesauttaa koko rakennusalan tuottavuuden parantamista. Tämä uudistus on osoitus siitä, kuinka digitaaliset ratkaisut voivat tuoda merkittäviä parannuksia perinteisille toimialoille ja helpottaa ammattilaisten arkea.

Käy tutustumassa itse osoitteessa haku.tuotetieto.fi

Haluatko lisätietoja Tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin