Tuotetiedon hallintapalvelulla hieno vuosi 2023

Kokosimme yhteen vuoden 2023 merkittävimmät kehitysaskeleet. Tuotetiedon hallintapalvelu (aiemmin RT-urakoitsijan tuotetieto) on ottanut aimo harppauksia eteenpäin, kiitos tiiviin yhteistyön Suomen johtavien rakennusliikkeiden kanssa. Kuten kuvasta näkyy, palvelun käyttö on noin nelinkertaistunut viimeisen vuoden aikana.

Uusia toiminnallisuuksia ja parannuksia

Ylpeänä voimme kertoa, että olemme kuunnelleet käyttäjiämme ja tuoneet palveluun runsaasti toivottuja ominaisuuksia. Reaaliaikaisen kemikaaliluettelon jatkokehitys on yksi näistä. Kemikaaliluettelon 32 kieltä on yksi näistä merkittävistä päivityksistä. Lisäksi tuotteiden massalisäys esimerkiksi rautakaupan ostoista on otettu innostuneesti vastaan, mikä helpottaa huomattavasti päivittäistä työtänne.

Ympäristöystävällisyyden edelläkävijä

Huomionarvoista on myös panostuksemme ympäristöasioihin. Hiilijalanjäljen todentaminen ja ympäristöraportoinnin tukeminen ovat olleet keskeisiä tavoitteitamme. Lajittelutiedot julkaistiin loppuvuonna 2023, ja olemme ylpeitä, että voimme olla edelläkävijöitä tällä tärkeällä alueella tukemassa rakennusalan pääsemistä kohti 70 % kierrätysastetta.

Mobiilioptimointia ja rajapintaa

Lisäksi palvelumme on nyt mobiilioptimoitu, ja viivakoodiskannaus onnistuu suoraan selaimesta, mikä helpottaa entisestään päivittäistä työtänne. Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, olemme iloisia voidessamme kertoa, että palvelustamme on nyt saatavilla API-rajapinta ulos ja sisäänpäin. Jos olet kiinnostunut hyödyntämään tätä mahdollisuutta, ole rohkeasti yhteydessä meihin.

Käytön räjähdysmäinen kasvu

Vuoden aikana palvelumme käyttö on kasvanut huomattavasti. Palvelun käyttö on noin nelinkertaistunut viimeisen vuoden aikana ja palvelua käyttävien yritysten lukumäärä on yli kaksinkertaistunut. Tämä on meille vahva osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä ja että palvelumme vastaa tehokkaasti käyttäjien tarpeisiin.

Haluamme kiittää kaikkia palvelumme käyttäjiä luottamuksesta ja arvokkaasta panoksestanne palvelun kehittämisessä. Yhdessä olemme luoneet entistäkin toimivamman ja monipuolisemman palvelun, ja tulevina vuosina odotamme innolla jatkuvaa yhteistyötä.

Kiitos kuluneesta vuodesta, ja toivotamme kaikille onnellista ja menestyksekästä uutta vuotta!


Varaa aika kalenteristani https://bit.ly/TuotetietoTeemu tai soita 040 7099917, jos haluat tilata palvelun tai keskustella palveluun liittyen.

Rakentajien arkea helpottamassa,

Teemu Rantanen

Tuotetiedon tiimipäällikkö

Lue lisää Tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin