Tuotetiedon rajapinta tuo teknisen tiedon kaikkien ulottuville

Tuotetiedon tietokanta on ottanut merkittävän askeleen eteenpäin tuotteiden teknisen tiedon hallinnassa ottamalla käyttöön menettelyn, joka ulottuu palvelun kaikkiin julkaisukanaviin. Tämä edistysaskel mahdollistaa sekä vakiotuotteiden että projekteihin räätälöitävien projektituotteiden teknisen tiedon hyödyntämisen. Tällä hetkellä käytössä on yhteensä 550 erilaista teknistä tietokenttää, jotka kattavat noin 30 eri tuoteryhmää. Tietoa löytyy yhteensä noin 20 000 eri tuotteelta.

Tuotetiedon haun kautta käyttäjät pääsevät käsiksi näihin teknisiin kenttiin maksutta. Tiedot helpottavat merkittävästi soveltuvien tuotteiden hakua, vertailua ja valintaa. Lisäksi Tuotetiedon rajapinta tarjoaa nämä tiedot useiden eri kolmansien osapuolien hyödynnettäväksi laajentaen näin tiedon saatavuutta ja hyödyllisyyttä koko rakennusalalla.

Ymmärrämme, että olemme 30 eri tuoteryhmän kanssa vasta alkumatkalla. Siksi kannustamme käyttäjiämme ehdottamaan uusia tietokenttiä lisättäväksi. Tämä lähestymistapa mahdollistaa sellaisten kenttien hyödyntämisen, joista on oikeasti tarjolla tietosisältöä. Joustavalla kenttien lisäämisellä ja täydentämisellä varmistetaan, että Tuotetiedon tietokanta pysyy ajan tasalla ja vastaa alan tarpeisiin.

Tuotetiedon palvelukokonaisuudessa on sitouduttu tarjoamaan ratkaisuja, jotka tehostavat ja helpottavat rakennusalan ammattilaisten työtä. Olemme täällä tukemassa sinua ja tarjoamassa tarvittavat työkalut tuotetiedon hallintaan. Jos kaipaat teknistä tietoa tuotteista rakenteellisessa muodossa tai haluat tallentaa tuotteillesi teknistä tietoa, ota rohkeasti yhteyttä. Yhdessä voimme rakentaa paremman tulevaisuuden rakennusalalle.

Lue lisää Tuotetiedosta >

Haluatko lisätietoja Tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin