EtusivuajankohtaistablogiUusi kasvo Rakennustiedolla: tiimipäällikkö Kimmo Kaukanen
Uusi kasvo Rakennustiedolla: tiimipäällikkö Kimmo Kaukanen

Tietopalvelujen suunnittelutiimin tiimipäällikkö Kimmo Kaukanen haluaa Rakennustiedolla toteuttaa missiotaan: kehittää ja rakentaa asiakaskunnalle toimivia palveluja.

Eurofins Expert Servicestä Rakennustiedolle siirtynyt Kimmo on konetekniikan diplomi-insinööri, joka on viimeiset 17 vuotta toiminut rakennus tuotteiden ja -järjestelmien testauksen ja ominaisuuksien arvioinnin parissa. Vuosien aikana sekä rakennusalan asiakaskunta että rakennustuotteet ovat tulleet tutuiksi.

“Työ sytytti palon tarjota yrityksille erilaisia palveluja, joita he tarvitsevat. Samalla missiolla olen vieläkin. Nautin siitä, että saan olla mukana tarjoamassa asiakaskunnalle toimivia kokonaisuuksia, joita sitten kehitetään ja rakennetaan yhdessä edelleen”, kuvailee Kimmo.

Kesäkuussa Rakennustiedolla aloittaneen Kimmon tiimin vastuulla ovat RT-kortisto ja keväällä uudistunut Sopimuslomake Net.

“Vedän tiimiä ja tarkoitus on luoda tuotteille sisältöä ja uutta tulevaisuutta. Tosin ensin aika kuluu tiimin ja tehtävänkuvan haltuunotossa; tuotannon esihenkilöntehtävään kuuluu paljon kehitystehtäviä, mutta niihin on ensin päästävä sisälle”, kertoo Kimmo.

Tervetuloa Rakennustiedolle Kimmo!

< Takaisin blogiin