Uusi rajapinta käyttöön tuotetoimittajille tietojen toimittamiseen

Rakennustieto on ottanut käyttöön täysin uuden rajapinnan tuotetietojen toimittamiseksi suoraan rajapinnan kautta tuotetoimittajan omista järjestelmistä Tuotetiedon järjestelmiin.

Aiempi rajapintatoteutus edellytti aina toimittajakohtaisen toteutuksen tekemistä Rakennustiedon toimesta. Nyt julkaistu rajapinta mahdollistaa tuotetoimittajille omatoimisen kytkeytymisen Tuotetiedon rajapintaan ja tuotetietojen toimituksen sen kautta. Jatkossakin tuotetoimittaja voi kuitenkin pyytää Rakennustietoa noutamaan tuotetiedot heidän puolestaan toimittajan järjestelmistä.

Rajapinta on mahdollista toteuttaa, jos tuotetoimittajalla on tuotetiedot omassa järjestelmässään riittävän kattavasti ja hyvässä kunnossa. Lisäksi tiedot tulee kyetä toimittamaan Tuotetiedon rajapintaan tai vaihtoehtoisesti Rakennustiedon tulee olla mahdollista noutaa tiedot toimittajan järjestelmästä.

Rajapinta on erityisen hyödyllinen, jos tuotevalikoima muuttuu usein tai muuttuvat tiedot on tärkeää saada välittömästi julkaistua. Rajapinnan tarpeellisuus ja toteutustapa arvioidaan aina tapauskohtaisesti.

Jos tietosi ovat jo Tuotetiedon palvelukokonaisuudessa, mutta olet kiinnostunut toimittamaan ne rajapinnan kautta, voit olla yhteydessä Tuotetiedon IT-päällikkö Sami Raatikaiseen. Jos et ole vielä mukana Tuotetiedossa voit olla yhteydessä Tuotetiedon myyntipäällikköihin Jukkaan ja Esaan

Tuotetiedossa mukana olevat tuotetoimittajat: sami.raatikainen@rakennustieto.fi

Lue lisää Tuotetiedosta >

Haluatko lisätietoja Tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin