EtusivuajankohtaistablogiUusi rakennustietolainen esittäytyy: Elke Suomi, HR-asiantuntija
Uusi rakennustietolainen esittäytyy: Elke Suomi, HR-asiantuntija

Rakennustiedon uusi HR-asiantuntija Elke Suomi haluaa työllään varmistaa, että työyhteisöllä on edellytykset menestyä.

Elke on kehittämispainotteinen HR-asiantuntija, jolla on kokemusta monipuolisista HR-tehtävistä sekä Suomessa että ulkomailla. Rakennustietoon Elke siirtyy Martela Oyj:stä, jossa hän ensin toimi HR-asiantuntijana ja sitten työympäristösuunnittelun tiiminvetäjänä.

”Edellisessä työssäni asiantuntijatiimimme käytti Rakennustiedon RT-kortistoja tärkeänä ohjenuorana, joten minulla on kosketuspintaa Rakennustietoon asiakkaan näkökulmasta. Näen, että Rakennustieto alan vakiintuneena tietotalona on ainutlaatuinen toimija kiinteistö- ja rakentamisalalla nyt ja tulevaisuudessa. Meillä on vahva brändi, hieno tarina ja hyvät lähtökohdat kehittää edelleen asiakas- ja työntekijäkokemusta.”  

Elke aloitti Rakennustiedossa helmikuun alussa. ”Olen unelmatyössäni monipuolisten henkilöstöasioiden ja asiantuntijoiden parissa. Olen heti alkumetreiltä päässyt mukaan arjen HR-työhön, tuomaan ideoitani esille ja kehittämään uutta perehdytyksen lomassa. Tämän vuoden tärkeä työsarka tulee olemaan osaamiskartoitus, jonka toivon tuovan talolle yhteisen näkemyksen osaamisvahvuuksista, kehittämismahdollisuuksista sekä selkeyttävän tehtävänkuvia. Kartoituksella luomme raamit osaamisen kehittämiselle Rakennustiedon yhteisten tavoitteiden mukaisesti. Haluan edesauttaa jokaisen onnistumista omassa työssä.”      

Toivotamme Elken tervetulleeksi Rakennustietoon.

< Takaisin blogiin