Uusi Tuotetiedon haku julkaistiin 25.5.2023

Rakennustieto julkaisi uuden Tuotetiedon haun 25.5.2023. Se on maksuton palvelu kaikkien Tuotetiedossa mukana olevien tuotetoimittajien yli 150 000 tuotteen hakuun, valintaan ja vertailuun. Palvelusta löydät kaikkiaan lähes 3 miljoonaa erilaista tietokenttää tuotteista. Testaa maksutonta hakua osoitteessa haku.tuotetieto.fi 

  

Tilaisuuden tallenne on nähtävissä verkkosivuillamme. Tilaisuudessa palvelua demosi Tuotetiedon kehityspäällikkö Sami Saari. Demon jälkeen kuultiin mielenkiintoiset kommenttipuheenvuorot suunnittelijan, urakoitsijan ja tuotetoimittajan näkökulmasta. 

  

Palvelussa on saatavilla Dopeista peräisin olevaa teknistä ominaisuustietoa ja EPD:istä peräisin olevaa hiilijalanjälkitietoa. Molempia voi hyödyntää myös suodattimessa tuotteiden valitsemiseksi. Teknisen ominaisuustiedon ja hiilijalanjälkitiedon määrää tullaan myös lisäämään palvelussa koko ajan. 

  

Tuotetoimittajan näkökulmasta tuotteet ovat entistä paremmin löydettävissä sanahaulla, tuotekategorian ja suodattimien avulla. Tämän vuoksi tuotetietojen ajantasaisuus ja kattavuus on entistä tärkeämpää. Tarkista omien tietojesi kattavuus olemalla yhteydessä Rakennustiedon Emmi Vuorentoon emmi.vuorento@rakennustieto.fi.  

< Takaisin blogiin