Uutta: Tuotetiedot siirtyvät suoraan kolmen eri kaupan järjestelmiin

Tuotetieto-palvelun avulla voit nykyään välittää tuotetietosi suoraan Starkin, Hartmanin ja Väritukun järjestelmiin. Perusperiaatteena tietojen välityksessä toimii lupaus: "kun tuotetoimittaja välittää Tuotetietoon kaupan tarvitsemat pakolliset tiedot, niin toimittajan ei tarvitse välittää samoja tietoja kaupan tuoteavaus-Exceleissä kaupoille".

Rakennustieto ja RASI ry ottivat merkittävän askeleen eteenpäin maaliskuussa järjestämällään webinaarilla, joka suunnattiin erityisesti rakennus- ja sisustustarvikekaupoille sekä näiden kauppojen asiakkaina toimiville tuotetoimittajille. Tapahtuman tavoitteena oli selkeyttää ja edistää tuotetietojen välitystä Rakennustiedon Tuotetiedosta kauppojen järjestelmiin.

Webinaarissa pystyttiin käytännön esimerkkien kautta näyttämään, miten tiedot liikkuvat jo saumattomasti Tuotetiedon rajapintojen kautta kaupan toimijoille. Vaihtoehtoisesti kaupoilla on käytettävissä automatisoitu tiedonsiirto Excel-dokumenttina, jolloin kaupan ei tarvitse investoida rajapinnan rakentamiseen. Menettelyt mahdollistavat tuotetoimittajille tuotetietojen välityksen yhden luukun kautta usealle eri kaupan toimijalle. Samoja tietoja ei tarvitse toimittaa erikseen eri kauppojen tuoteavaus-Exceleissä, mikä säästää kaikkien osapuolien aikaa.

Oman näkökulmansa webinaariin toivat tuotetoimittajan ja urakoitsijan edustajat, jotka korostivat puheenvuoroissaan keskitetyn tuotetiedon hallinnan merkitystä toimitusketjun tehostamisessa ja käytännön työmaa-arjen sujuvoittamisessa. Urakoitsijan organisaatiossa kaikilla asuntokohteiden työmailla onkin päätetty ottaa käyttöön Tuotetiedon hallintapalvelu, mikä mahdollistaa tuotetietojen keskitetyn hallinnan helpolla ja yhdenmukaisella tavalla.

Tuotetiedot Rakennustiedon Tuotetiedosta kolmelle eri kaupalle

Voimme nyt virallisesti julkaista tiedon, että Stark, Hartman ja Väritukku ovat päättäneet aloittaa Tuotetiedon hyödyntämisen tietolähteenään. Myöhemmin toimintaa laajennetaan uusiin ketjuihin. Yhteistyö mahdollistaa sen, että teidän ei tarvitse toimittaa samoja tietoja erikseen kyseisille kaupan ketjuille, vaan me välitämme tiedot eteenpäin heille. Tuotetiedot välitetään kyseisille kaupoille, kun ne on täydennetty vastaamaan täysimääräisesti kauppojen tarpeita.  

Jos haluat päästä eroon kauppojen tuoteavaus-Exceleistä, laita meille sähköpostia osoitteeseen tuotetieto@rakennustieto.fi. Saat sähköpostilla tarkemmat ohjeet tuotetietojen tarkistamiseksi tai täydentämiseksi.

Jos haluat katsoa RASIn kanssa järjestetyn webinaarin tallenteen, löydät sen verkkosivuiltamme.

Lue lisää Tuotetiedosta >

Haluatko lisätietoja Tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin