Uutta: Tuotetiedot Starkille, Hartmanille ja Väritukulle Tuotetieto-palvelun kautta

Rakennustieto on sopinut yhteistyömenettelystä Starkin, Hartmanin ja Väritukun kanssa. Mainitut rautakaupat noutavat suoraan Rakennustiedon Tuotetiedosta sellaisten tuotetoimittajien tiedot, jotka ovat toimittaneet palveluun kaupan näkökulmasta kattavat tiedot.

Samoja tuotetietoja ei tarvitse toimittaa kaupoille heidän tuoteavaus-Exceleissään, vaan tiedot siirtyvät suoraan meiltä heille. Tämä tehostaa kaikkien osapuolien toimintaa, kun tiedot saa monelle toimijalle yhden luukun kautta. Toisaalta kaupat saavat tietoja keskitetystä lähteestä. Myöhemmin toimintaa tullaan laajentamaan uusiin kaupan ketjuihin.

Konkreettisesti yhteistyö etenee siten, että tuotetoimittajia tullaan kontaktoimaan tietojen toimittamisesta kaupoille. Jos toimittaja on kiinnostunut toimittamaan tiedot kauttamme kaupoille, hän saa kaupan tarpeista kommentoidun version tuotetiedoistaan. Kun mahdolliset puutteet on täydennetty Tuotetieto-palveluun, aletaan tietoja välittää suoraan kaupoille. Jatkossa uusien tuotteiden tiedot tulee toimittaa ripeästi Tuotetieto-palveluun, jotta kaupat saavat ne valikoimaansa. Myös tuotepoistot on entistä tärkeämpi ilmoittaa ajallaan.  

Jos haluat päästä eroon kauppojen tuoteavaus-Exceleistä, laita meille sähköpostia osoitteeseen tuotetieto@rakennustieto.fi. Saat sähköpostilla tarkemmat ohjeet tuotetietojen tarkistamiseksi tai täydentämiseksi.

Lue lisää Tuotetiedosta >

Haluatko lisätietoja Tuotetiedosta? Ota yhteyttä!

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Jukkaan tai Esaan!

Jukka Inkinen, myyntipäällikkö
040 505 7977, jukka.inkinen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

Esa Putkonen, myyntipäällikkö
044 3635 752, esa.putkonen@rakennustieto.fi
Varaa aika kalenterista >

< Takaisin blogiin