EtusivuRakennustiedon sisältöjen jakaminen on kiellettyä
Muistathan, että Rakennustiedon palveluiden tietosisältöjen jakaminen on kiellettyä
Me rakennustietolaiset olemme sitoutuneet tarjoamaan laadukkaita ja luotettavia tietosisältöjä kiinteistö- ja rakentamisalalle. Jokainen palveluidemme sisältö, kuten ohjekortti tai RYL-sisältö, on tulosta lukuisista työtunneista sekä halusta tuottaa arvokasta tietoa asiakkaillemme. Kaikkia palveluissamme julkaistuja materiaaleja suojaa tekijänoikeuslaki.
Tietosisältömme on tarkoitettu vain lisenssinhaltijan käyttöön. Sisältöjen jakaminen, levittäminen, esittäminen tai muokkaaminen ilman nimenomaista suostumustamme rikkoo tekijänoikeuslakia ja voi johtaa korjausvaateisiin. 
Tietosisältöjemme jakaminen tekoälypalveluihin, kuten ChatGPT:hen tai Google Bardiin, on kielletty. Tekoälylle jaettu sisältö päätyy tekoälyn käyttöön, minkä jälkeen sen käyttöä tai siitä tehtyjä tulkintoja ei voida ennustaa tai hallita. Tämä ei vain riko tekijänoikeuksia, vaan vaarantaa myös tietosisältömme luotettavuuden.
Tekijänoikeuksien väärinkäytösten ehkäiseminen on meidän ja asiakkaidemme yhteinen vastuu. Vain täten pystymme takaamaan, että tietosisältömme pysyvät laadukkaina ja koko alaa palvelevina.
< Takaisin etusivulle