Etusivu » Tuotevalmistajille

.Markkinointipalvelut rakennusalan yrityksille

Tavoita rakentamisen ja kiinteistönpidon ammattilaiset

RT tuotetieto ja ammattijulkaisumme tarjoavat osuvia ratkaisuja tuotteittesi markkinointiin, kun haluat tavoittaa rakennus- ja kiinteistönpitoalan päättäjät.

Tehoa rakennushankkeen tuotetiedon hallintaan!

RT tuotetieto ja sen tuotetietokantaa hyödyntävä RT urakoitsijan tuotetieto -sovellus ovat oikea ratkaisu, kun haluat tuotteesi päätyvän rakennusalan ammattilaisten suunnitelmiin ja urakoihin.

Tutustu RT urakoitsijan tuotetietoon >

RT tuotekortti -asiakkaat
Onko tuotteillasi DoP - suoritustasoilmoituksia ja/tai KTT-käyttöturvallisuustiedotteita? Toimita dokumentit meille. Tallennamme ne RT-tuotetietokantaan, josta urakoitsijat käyttävät niitä RT urakoitsijan tuotetiedon kautta!

RT tuotetiedon kautta ne ovat käytettävissä myös:
  • RT tietoväylässä - Rakennustiedon tietopalveluissa
  • Stark-myymälöissä ja -verkkokaupassa
  • 100 urakoitsijan käyttämässä Admicon Oy:n verkkopalvelussa
Toimi heti ja ota yhteyttä »

Tavoita rakennusalan päättäjät Rakennustiedon avulla

Rakennustiedon tietopalveluita ja muita tietotuotteita hyödynnetään päivittäin koko rakennusalan laajassa kentässä infrasta rakennus- ja rakennesuunnitteluun, talotekniikkaan, rakentamiseen, remontointiin, sisustamiseen ja kiinteistönpitoon.

RT tuotetieto
on väyläsi saada kestokontakti rakennusalan päättäjiin ympäristössä, joka läpäisee ammattilaisten tiiviin seulan. RT tuotetieto vie tuotteesi mukaan rakennusprojektin tuotevalintoihin jo suunnitteluvaiheessa.

RT tuotetietoon kuuluvat

Hyödynnä myös nämä rakennustuotteiden tai palveluiden markkinoinnissa:

Lisäksi voit järjestää tiloissamme tuotelanseerauksia tai muita asiakastilaisuuksia:
RT urakoitsijan tuotetieto - katso video!

Rakennusurakoitsijat, kuten Skanska ja Lemminkäinen, hyödyntävät RT urakoitsijan tuotetieto -sovellusta rakennushankkeen tuotetietojen ja -dokumenttien, kuten käyttöturvallisuustiedotteitten ja suoritustasoilmoitusten keräämiseen. Sovelluksella syntyy Rakennuksen tuoteseloste TM rakennuttajaa ja kiinteistön omistajaa varten.

Tuotetiedon digitalisaatio mahdollistaa 100 miljoonan säästöt!