Etusivu » Tuotevalmistajille » RT tuotetieto ja ammattilaisten tietopalvelut » RT-tuotekortit

RT-tuotekortit


RT-tuotekorttien avulla suunnittelija ja hankinnoista vastaava valitsee oikeat tuotteet, tarvikkeet ja laitteet hankkeeseensa. Kaksi- tai useampisivuinen tuotekortti kertoo tuotteen tekniset tiedot selkeästi jäsenneltynä ja luokiteltuna. Luokittelu ja yhtenäinen ulkonäkö helpottavat tietojen hakua ja vertailua. Lisäksi yritys voi täydentää ja monipuolistaa tuote-esittelyä tuotekortteihin liittyvillä detaljipiirroksilla, CAD-kuvilla, GDL-objekteilla ja tekstuurikirjastoilla. Lue lisää RT CAD -kirjastoista »

RT-tuotekortit ovat osa ammattilaisen tietopalveluiden tietokokonaisuutta, joka sisältää ohjeet, säännökset ja RYL-käsikirjat. Palveluissa ohjeet ja viranomaismääräykset on linkitetty yritysten tuotetietoon.

Tuotekortit suunnittelee ja toteuttaa rakennusalaan perehtynyt asiantunteva toimitus.

Kortit julkaistaan sähköisesti tietopalveluissa ja RT tuotetieto -palvelussa, RT-kortit lisäksi painettuina RT-kortistossa. Niistä voidaan tehdä myös eripainoksia esimerkiksi tuote-esitteeksi painettuna tai CD:nä. Vieraskielisenä eripainoksena korttisi on tehokas tuote-esittely myös kansainvälisillä markkinoilla.

Avaimet käteen -palveluumme kuuluu
  • tuotekortin suunnittelu ja tuotanto
  • CAD-aineiston ja tekstuurien suunnittelu ja tuotanto
  • julkaiseminen yhden tai kahden vuoden ajan osana tietopalveluita
  • RT tuotetieto -palvelussa julkaistaan tuotesivu, pdf-muotoinen tuotekortti, yrityksen logo yritystaulussa sekä tuotekortissa mainitut tekniset ominaisuudet myös tietokantamuodossa
  • painetun tuotekortin julkaiseminen RT-kortistossa (vironkieliset julkaistaan Viron ETF-kortistossa)
Lisäpalveluna
  • tuotekortista muokatut markkinointiesitteet, myös eri kieliversioina
Ota yhteyttä myyntiin!


Ota yhteyttä »


RT tuotetiedon toimitus

projektipäällikkö, RT tuotetieto
Tuomo Kämäräinen
puh. 040 775 1339projektipäällikkö, RT tuotetieto
Sari Ruohonen
puh. 040 559 9761