RT-urakoitsijan tuotetiedossa ennätysmäärä uusia työmaita ja kaksi tärkeää tilaisuutta

On erittäin hienoa huomata, että RT-urakoitsijan tuotetietoon avattiin helmikuussa enemmän työmaita kuin missään kuussa palvelun mittaushistorian aikana. Tämä on selkeä viesti siitä, että palvelun käyttö lisääntyy, mikä on todella palkitsevaa meille palvelun kehittäjille.

Kaksi tärkeää tilaisuutta

Järjestän 11.5 koulutuksen kaikille rakennusalan hankinnan ammattilaisille siitä, mitä heidän on tärkeä tietää RT-tuotetiedosta. Varmistathan, että teidän hankinnallanne on koulutus tiedossa, koska se, että hankintasopimuksilla on kirjaukset tuotetietojen osalta kunnossa, helpottaa työmaiden arkea projektien aikana.

Palvelun avainkäyttäjien työpaja on iltapäivällä torstaina 27.4. Tapaamisessa käydään keskustelua kehityskohdista ja äänestetään, minkä ominaisuuksien kehittäminen edistäisi eniten palvelun käyttöä. Tämä ohjaa palvelun kehityksen suuntaa. Toiveena on, että asiakkailta olisi mahdollisimman moni avainkäyttäjä mukana. Ole yhteydessä yrityksenne pääkäyttäjään tai minuun, jos kiinnostaa osallistua tilaisuuteen.

Uusista ominaisuuksista

Helmikuussa tulleen päivityksen myötä kansiossa olevien tuotteiden siirto ja kopiointi kansiosta toiseen onnistuu hiirellä raahamalla. Aiemmin oli mahdollista vain siirtää tuotteita kansioiden välillä. Tuotekelpoisuuden kokonaisuuden kehitys aloitettiin mahdollistamalla tuotekelpoisuuden todentamisvaatimus kytkimellä. Lähiaikoina on tulossa käyttöön taas uusia päivityksiä, joten pysykää kuulolla.  

Tuotetiedon kaikille avoimet tilaisuudet: https://www.rakennustieto.fi/tag/tuotetieto  

Työmaiden ja tuotetoimittajien arkea helpottamassa,

Teemu Rantanen

RT-tuotetiedon tiimipäällikkö ja RT-urakoitsijan tuotetiedon tuotepäällikkö

Haluatko lisätietoja?

Voit varata haluamasi ajan kalenterista tai olla yhteydessä Teemuun!

Teemu Rantanen, RT-tuotetiedon tiimipäällikkö ja RT-urakoitsijan tuotetiedon tuotepäällikkö

0407099917, teemu.rantanen@rakennustieto.fi

Lue lisää RT-tuotetiedosta >

< Takaisin blogiin