Etusivu » Tietotuotteet » RT tuotetieto

RT tuotetieto


Kaikki rakennushankkeessasi tarvittavat tuotetiedot nyt yhdessä osoitteessa. Tervetuloa käyttämään maksutonta palvelua!


RT tuotetieto -palveluun »

RT tuotetieto – kattava ja helppokäyttöinen hakupalvelu


RT tuotetiedosta löydät oikeat, vaatimusten mukaiset tuotteet hankkeisiisi. Hakupalvelu linkittää rakentamisen tuotetiedon sekä suunnittelu-, toteutus- ja ylläpito-ohjeet. Palvelussa on runsaasti myös tuotteisiin liittyvää CAD-aineistoa, BIM-objekteja ja rakennusselostustietoa vapaasti ladattavissa suunnittelutyön tueksi. Lisäksi saat tietoa tuotteiden sertifikaateista, CE-merkinnöistä ja suoritustasoilmoituksista (DoP).

Kaikki yritys- ja tuotetieto on toimitettua ja luokiteltu Talo 2000 -luokituksen mukaan. Monipuoliset hakutoiminnot helpottavat tuotevertailua ja oikean tuotteen löytämistä.

RT tuotetiedossa on mukana jo yli 2 500 yritystä ja 55 000 tuotetta.


Ammattilaisille suunniteltu kokonaisuus


RT tuotetieto tuo yhteen rakennustuotevalmistajat ja -maahantuojat, yritysten hankintatoimen ja suunnittelijat. Palvelua voivat hyödyntää myös omatoimirakentajat, remontoijat ja sisustajat. RT tuotetieto täydentää Rakennustiedon tietopalveluita.

RT tuotetieto myös toimii yhdessä uuden RT urakoitsijan tuotetieto -sovelluksen kanssa. Sovelluksella laaditaan rakennushankkeen aikana Rakennuksen tuoteseloste TM, johon tuotetiedot ja -dokumentit haetaan RT-tuotetietokannasta tai skannataan RT tuotetieto mobiilisovelluksella.

Tutustu RT urakoitsijan tuotetieto -sovellukseen.

Rakennustuotetietokantaa päivitetään

RT tuotetiedosta löytyvät kattavimmat tiedot markkinoilla olevista rakennustuotteista ja -palveluista. Tietoja päivitetään jatkuvasti yritysten kanssa yhteistyössä.

liiketoimintajohtaja, tuotetieto ja sopimusasiakirjat
Kimmo Lehtonen
puh. 040 502 1705

Haluatko tuotteesi mukaan

RT tuotetietoon?


Ota yhteyttä myyntiimme »